فایل بصورت ورد گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات در 85 صفحه قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی بصورت کامل و جامع اماده تحویل به استاد با رعایت فونت و قوانین تهیه کاراموزی
مقدمه
تعریف شیر
- شیر مطابق استاندارد شماره 1756
- شیر مطابق تعریف کدکس
- شیر مطابق فدراسیون بین المللی شیر (I DF) دو تعریف دارد
انواع شیر
فصل اول
مکان کارآموزی
محصولات کارخانه
فصل دوم
شیر از دامدار تا کارخانه
2-1-جمع آوری شیر
2-1-1- جمع آوری شیر توسط بشکه یا بیدون
2-1-2- جمع آوری شیر توسط تانکر
2-2- دریافت شیر
2-2-1- دریافت شیر به وسیله بشکه یا بیدون
2-2-2- دریافت شیر به وسیله تانکر
2-3- خنک کرن شیر دریافتی
2-4- ذخیره شیر خام
فصل سوم
آزمایشگاه
مقدمه
3-1- آزمایش های شیمیایی آزمایشگاه دریافت و مرکزی
3-1-1- تعیین میزان درصد چربی روش ژربر (روش روتین)
3-1-2- تعیین نقطه انجماد
الف) روش کار با کریوسکوپ غیر اتوماتیک (دستی)
ب) روش کار با کریوسکوپ ترمیستوری
3-1-3- تعیین وزن مخصوص به وسیله ترمولاکتودانسیمتر
3-1-4- تشخیص نمک در شیر
3-1-5- آزمون فسفاتاز
3-1-6- آزمايش جوش و تشكيل لخته
3-1-7- آزمايش اندازه گيري خاكستر شير
3-1-8- آزمايش تشخيص قند اضافه شده به شير
3-2- آزمايشگاه شيميايي UF
3-2-1- اندازه گيري چربي پنير
3-2-3- اندازه گيري اسيديته پنير
3-2-2- اندازه گيري درصد نمك
3-2-3- اندازه گيري اسيديته پنير
3-2-4- اندازه گيري PH
3-2-5- اندازه گيري آب انداختگي پنير
3-2-6- اندازه گيري TS و درصد رطوبت
3-2-7- اندازه گيري چربي شير تغليظ شده (رتنتيت)
3-2-8- اندازه گيري اسيديته شير تغليظ شده
3-2-9- اندازه گيري اسيديته آب پنير ( پرميت)
3-3- آزمايشگاه ميكروبي
3-3-1- روش كار
3-3-2- انواع آزمايش هاي ميكروبي
1) شير خام
2) شير خام بعد از M.F
3) شير پاستوريزه
4) ريتنتيت (شير تغليظ شده)
5) آنتي فوم (ضدكف)
6) آنتي استيك (ضد چسپندگي)
7) رنت
8) استارتر
9)نمك
10) ليوان
11) آب استريل
12) هواي سالن پاستوريزه (يك روز در ميان)
13) هواي كواگولاتور (يك روز در ميان)
14) هواي دستگاه فيلينگ (يك روز در ميان)
15) هواي سالن ليوان ساز (يك روز در ميان)
16) هواي دستگاه روتامي (يك روز در ميان)
17) هواي سالن بسته بندي (يك روز در ميان)
18) نازل هاي آنتي فوم و آنتي استيك
فصل چهارم
سالم سازي و آماده سازي شير جهت توليد
پاستوريزاسيون عملا به دو صورت انجام مي شود
- ضرورت استفاده از شير پاستوريزه و استاندارد
- ويژگي هاي حسي شير پاستوريزه
- ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي
جدول (4-1) وزن مخصوص شير بر حسب درصد چربي
- ويژگي ميكروبيولوژي
جدول (4-2) ويژگي هاي ميكروبي شير پاستوريزه
4-1-2- استريليزاسيون sterilisation
4-1-3- عمليات UHT
دو روش براي انجام عمليات UHT به كار مي رود
4-2- معرفي دستگاه هاي استريل
4-2-1- دستگاه VTIS
4-2-2- دستگاه UHT
4-3- تبادل كننده هاي حرارتي
4-3-1- مبدل هاي حرارتي صفحه اي
- خصوصيات مبدل حرارتي صفحه اي
1- مبدل هاي حرارتي لاملل LAMLLA HEAT EXCHENGERS
2- مبدل هاي حرارتي صفحه اي واشردار
3- مبدل حرارتي صفحه اي پره دار
4- مبدل هاي حرارتي صفحه و شاسي PLATE & FRAME
5- مبدل هاي حرارتي صفحه – كويل PLATE & COIL
فصل پنجم
انواع محصولات و مراحل توليد
5-1- شير استريل
كاغذ تتراپك شامل هفت لايه به شرح زير است
جدول (5-1) خصوصيات كاغذ تتراپك
5-1-1- بسته بندي شير
5-1-2- بر چسب گذاري شير
5-2- خامه تتراپك
5-3- شير استريل پري پك
5-4- دوغ
5-4-2- مشخصات دوغ كه بايد كنترل شوند
5-4-3- بسته بندي دوغ
5-4-4 شرايط نگهداري دوغ
5-5 پنير(CHEESE)
5-5-1- مواد مهم كنترلي در توليد پنير
1- كنترل شير خام
مواد استاندارد براي شير با كيفيت بالا
2- كنترل شير استاندارد و پاستوريزه شده باشد
3- كنترل روي استارترها
4- كنترل روي شير آماده پنير سازي و مراحل آماده سازي لخته
5- بعد از قالب گذاري و بسته بندي
6- آب نمك
7- پنير آماده شده
5-5-2- آلودگي ثانويه
5-5-3- نكات مهم در فرايند توليد پنير UF
در مورد نرم شدگي سه عامل دخالت دارد
5-5-4- مشخصات محصول نهايي (پنير UF)
5-6- ماست (Yoghurt)
5-6-1- مراحل توليد ماست
1- انتخاب شير
2- استاندارد كردن شير
الف- استاندارد كردن چربي شير
روش هاي متداول براي استاندارد كردن چربي به قرار زير است
ب- استاندارد كردن ميزان مواد جامد بدون چربي شير
3- افزودن شير خشك
4- افزودن پودر دوغ كره
5- افزودن پودر آب پنير
6- افزودن پور كازئين
7- تغليظ به وسيله اوپراتور
8- تغليظ به وسيله صاف كردن غشايي
9- هموژنيزاسيون
10- گرمخانه گذاري
11- سرد كردن ماست
الف) نگهداری محصول
ب) سهولت حمل و نقل
5-6-2- برخی معایب ماست و دلایل تشکیل آنها
1- استارترهای بالک Bulk
2- استارترهای Direct
فصل ششم
شستشوی درجا C.I.P Cieaninj In Piace
6-1- سی آی پی در صنعت شیر
6-1-1- انواع شستشو
2- استارترهایی Direct
6-2- مکانیسم شستشو
6-2-1- مواد قلیایی
6-2-2- مواد اسیدی
6-3- زمان انجام CIP
6-4- مراحل شستشو
1- غلظت مواد شیمیایی مورد استفاد
2- حرارت مواد پاک کننده
3- سرعت جریان مواد شستشو
4- مدت زمان تماس مواد شستشو دهنده
جدول (6-1) درجه حرارت و مدت زمان برای استریل
6-5- آب مصرفی در سیستم CIP
فصل چهارم:
سالم سازي و آماده سازي شير جهت توليد
مقدمه:
شير يك ماده غذايي طبيعي و كامل براي تغذيه انسان است تركيب شير و درجه حرارت آن پس از دوشش، سبب مي شود كه محيط مناسبي براي رشد باكتري ها باشد. شير آلوده مي تواند بيماري هايي مانند سل، تب مالت و ليستريوز و انواع اختلالات گوارشي و مسموميت ها در انسان ايجاد كند. چگونگي سالم سازي و مصرف اهميت زيادي از لحاظ پيشگيري از انتقال بيماري هاي مذكر دارد. زيرا كم كردن دماي شير، پس از دوشيده شدن، به تنهايي كافي نيست. شيري را كه دماي آن به 4 درجه سانتي گراد رسيده است نمي توان مدت زيادي نگهداري نمود. براي طولاني كردن مدت زمان نگهداري شير بايد تمام باكتري هاي بيماري زا و عامل هاي فاسد كننده در شير از بين برود.
شير خام كه در تانك هاي كارخانجات شير نگهداري مي شود، به منظور تهيه و توليد فرآورده هاي مختلف شير مثل شير پاستوريزه، كره، ماست، پنير، شير خشك، فرآورده هاي استرليزه شير، شيرهاي تغليظ شده، خامه و غيره نياز به سالم سازي دارد. به طوريكه فرآورده هاي نهايي بايد داراي استانداردهايي با كيفيت بالاي بهداشتي باشند. شير بايد به گونه اي سالم سازي شود كه تمام ميكروارگانيسم هاي بيماري زاي موجود در آن از بين برود. اين امر با بكارگيري روش هاي حرارتي امكان پذيز است.
4-1- فرآيندهاي حرارتي سالم سازي شير:
4-1-1- پاستوريزاسيون:
پاستوريزاسيون شير يك فرايند بسيار مهم در صنايع شير محسوب مي گردد. قبل از ابداع روش پاستوريزاسيون به لحاظ اينكه شير يك محيط مناسب براي بقا و رشد ارگانيسم ها مي باشد، منبع خطرناك آلودگي به شمار مي آمد و بيماري هاييي نظير سل و بروسلوز به وسيله اين ماده غذايي پخش و انشار مي يافتند. پاستوريزاسيون باعث نابودي ميكروارگانيسم هايي مي گردد كه موجب بيماري مي شوند. همچنين هدف ديگر پاستوريزاسيون،تا حد امكان از بين بردن ميكروارگانيسم غير بياري زا و آنزيم هايي است كه وجود آنها در شير باعث تغيير مزه و طعم آن گرديده و قابليت نگهداري شير را كوتاه مي كنند.
پاستوريزاسيون عملا به دو صورت انجام مي شود:
1- L.T.L.T (low temperature long time) : در اين روش درجه حرارت پايين و زمان طولاني است. شير در دماي 63-61 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه حرارت مي بيند.
2- H.T.S.T (High temperature shot time) در اين روش درجه حرارت بالاتر (72 درجه سانتي گراد) و زمان كوتاهتر به مدت 20 – 15 ثانيه مي باشد.
- ضرورت استفاده از شير پاستوريزه و استاندارد:
شير علي رغم داشتن ويژگي هاي ممتاز غذايي به سرعت در معرض آلودگي هاي گوناگون قرار مي گيرد و اگر بهداشت آندر مراحل شير دوشي، جمع آوري، حمل و نقل، تبديل فرآوري در كارخانه، توزيع و مصرف رعايت نشود، مي تواند بيماري و عوارض مختلفي را از حيوان به انسان و يا از انسان به انسان منتقل نمايد. بنابراين براي مصون ماندن از بيماري، استفاده از شير و فرآورده هاي پاستوريزه و استاندارد توصيه مي شود.
شير قبل از دريافت در كارخانه به لحاظ كيفي مورد آزمون قرار مي گيرد و در صورت وجود اسيديته بالا،بار ميكروبي بيش از حد، مواد افزودني، آنتي بيوتيك، و ... شير خام عرضه شده تحويل گرفته نمي شود. بنابراين با افزايش ميزان شير خام تحويلي به واحدهاي توليدي تحت نظارت مراكز ذي صلاح، بهداشت و تندرستي جامعه حفظ خواهد شد.
- ويژگي هاي حسي شير پاستوريزه :
رنگ: شير پاستوريزه بايد داراي رنگ طبيعي شير گاو باشد.
بو: شير پاستوريزه بايد داراي بوي طبيعي بوده و عاري از بوهاي غير عادي و نامطبوع باشد.
طعم: طعم شير پاستوريزه بايد همان طعم مطبوع شير و عاري از طعم هاي فلزي، تندي، تلخي، ترشي و ساير طعم هاي غير عادي باشد.
- ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي:
وزن مخصوص شير پاستوريزه در دماي 15 درجه سلسيوس بايد با ميزان چربي متناسب بوده و مقادير آن طبق جدول (4-1 ) باشد.
مبلغ قابل پرداخت 42,000 تومان
برچسب های مهم
این کتاب یکی از منابع اصلی کنکور کارشناسی ارشد و دکتری علوم اجتماعی می باشد. این کتاب در 160 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: پی دی اف. ... ...
عنوان کتاب: شیوههای مطالعه و کتابخوانی با گامهای عملی برای دانشجویان نویسنده: پریسا ایراننژاد فرمت فایل ها: pdf تعداد صفحات: 153 ناشر: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی زبان: فارسی توضیحات: تجربه سالها تدریس در دانشگاه نشان داده است که اساتید از عدم انگیزه ... ...
عنوان کتاب: زنانی که با گرگ ها می دوند نویسنده: کلاریسا پینکولا استس مترجم: سیمین موحد گوینده: فهیمه محبی زنگنه فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 114 حجم کل فایل ها: 343 مگابایت مدت زمان پخش: 25 ساعت زبان: فارسی توضیحات: کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند، اثری ... ...
این کتاب منبع کنکور دکتری علوم اجتماعی می باشد. این کتاب در 75 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: پی دی اف ... ...
این کتاب 331 صفحه است که در 61 صفحه بسیار مفید خلاصه شده است. فقط فصل آخر که نتیجه گیری می باشد(حدود 3 صفحه) و امکان حذف بیشتر مطالب نبود تقریباً بصورت کامل آورده شده است. نوع فایل: پی دی اف. ... ...
پژوهش اجتماعی سه مرحله اصلی دارد: برنامه ریزی ، اجراء و گزارش . هدف اصلی این کتاب درباره مرحله اول است. در برنامه ریزی باید پیش بینی شود که پژوهش چگونه انجام خواهد گرفت. شناختن زیر و بم های روشهای تحقیق در مرحله برنامه ریزی ضروری است تا بتوان تصمیمهای خوبی اتخاذ کرد.ممکن ... ...
«یا لطیف» ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دانلود کتاب مبانی جامعه شناسی امان الله قرایی مقدم معرفی کتاب: این کتاب دارای دوازده فصل می باسد: فصل اول:کلیات فصل دوم:تاریخچه ی جامعه شناسی وتفکرات اجتماعی فصل ... ...
یکی از افراد مورد علاقه من در دنیای مدیریت پول و کسب و کار، یک آمریکایی هندی تبار به نام رامیت ستی است. ایدههای اون همیشه برای من عملی و کار بوده و خیلی خوشحالم که امروز کتاب صوتی فوقالعاده اون را خدمت شما عرضه میکنم. بیشتر به پسانداز کردن فکر میکنید تا درآمد بیشتر ... ...
نوع فایل: پی دی اف این کتاب در 53 صفحه خلاصه شده است. ... ...
فایل اختصاصی مدرسه رویش / این فیلم مربوط به دوره آموزشی نرم افزار مکس کیو دی ای است که توسط مدرسه مجازی رویش و با تدریس سرکار خانم عبداللهی برگزار شده است. در این دو جلسه نحوه استفاده از این نرم افزار به صورت کاربردی بیان شده است.نرم افزار پژوهشی مکس کیو دی ای چیست؟دادههای ... ...
فهرستمقدمهبخش اول: ساختار و روابط اجتماعی در انواع خانوادهاي دوران گذشتهبخش دوم: ساختار و روابط در خانواده هسته ايبخش سوم: نقش هاي خانوادگیبخش چهارم: کارکرد اجتماعی کردن خانواده هسته ايبخش پنجم: پدیده خشونت خانوادگی این کتاب در 35 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل پی دی اف ... ...
خلاصه کتاب خودکشی دورکیم به تعداد 55 صفحه pdf کتاب اول شامل سرفصل های عوامل فرا اجتماعی خودکشی و حالتهای روانشناختی طبیعی - نژاد ، وراثت خودکشی و عوامل محیط طبیعی تقلید کتاب دوم شامل سرفصل های روش تشخیص علل و انواع آن خودکشی ناشی از خودخواهی خودکشی ناشی از ...
روش تحلیل مضمون یکی از روشهای بسیار کاربردی در دستهبندی دادهها است و در بسیاری از انواع تحقیقهای اسنادی و میدانی قابل استفاده است. این بسته شامل ۵ فایل متنی (pdf) است: - مقاله تحلیل مضمون و شبکه مضامین؛ این مقاله به معرفی کامل روش تحلیل مضمون میپردازد - مقاله کشف ... ...
فایل اختصاصی مدرسه رویش / این فیلم مربوط به دوره آموزشی نرم افزار فیش نویسی وان نوت OneNote است که توسط مدرسه مجازی رویش و با تدریس سرکار خانم دکتر آزاده سهرابی نژاد برگزار شده است. در این دو جلسه نحوه استفاده از این نرم افزار به صورت کاربردی بیان شده است. معمول ترین روش ... ...
عنوان کتاب: مهارتهای کاربردی فروش تلفنی نویسنده: اسلاونکا دراکولیچ مترجم: نازنین دیهیمی گوینده: نگار اسماعیلی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 27 حجم کل فایل ها: 287 مگابایت مدت زمان پخش: 9 ساعت و 53 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: کتاب صوتی کافه اروپا مجموعهای از ... ...
دانلود کتاب اصول و مبانی جامعه شناسی سیاوش گلابی +pdf نویسنده : سیاوش گلابی ناشر : نشر میترا تعداد صفحات : 212 زبان کتاب : فارسی فرمت فایل:pdf حجم فایل: ... ...
فایل اختصاصی مدرسه رویش / این فیلم مربوط به دوره آموزشی پاراگراف نویسی است که توسط مدرسه مجازی رویش برگزار شده است پاراگراف نویسی مهارت پایه برای نگارش مقاله و پایان نامه است فایل های مدرسه مجازی رویش تضمین شده است و در صورت عدم رضایت از محصول، هزینه بازگردانده ... ...
این کتاب در 43 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: ی دی اف ... ...
عنوان کتاب: چرا ملت ها شکست می خورند؟ نویسنده: دارون عجم اوغلو، جیمز ای رابینسون مترجم: محسن میردامادی , محمد حسین نعیمی پور گوینده: تایماز رضوانی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 17 حجم کل فایل ها: 270 مگابایت مدت زمان پخش: 26 ساعت و 13 دقیقه زبان: ... ...
این کتاب دارای 375 صفحه می باشد که در 115 صفحه (57 صفحه دو رو)خلاصه شده است. این کتاب به گونه ای خلاصه شده است که فقط مطالب اضافی آن حذف گردیده است. بخش آخر کتاب که نتیجه گیری است امکان حذف بیشتر امکانپذیر نبود. شاید حدود 5 درصد قسمت نتیجه گیری حذف گردیده. این کتاب منبع ... ...
این کتاب یکی از منابع اصلی کنکور دکتری و کارشناسی ارشد علوم اجتماعی می باشد. این اثر با تأکید بر جهانی شدن، سیاست و قدرت نگاشته شده است. این کتاب دارای 368 صفحه می باشد که در 78 صفحه خلاصه شده است. خلاصه ای بسیار مفید که صرفا مطالب اضافی آن حذف گردیده است. نوع فایل: پی دی ... ...
این کتاب در 81 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: پی دی اف ... ...
عنوان کتاب: پاسخهای کوتاه به پرسشهای اساسی نویسنده: استیون هاوکینگ مترجم: جمیل آریایی گوینده: آرمان سلطان زاده فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 19 حجم کل فایل ها: 190 مگابایت مدت زمان پخش: 6 ساعت و 37 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: استیون هاوکینگ کیهانشناس و ... ...
کتاب جامعه شناسی شهری نوشته دکتر محمود شارع پور کتاب جامعه شناسی شهری با فرمت pdf در 257 صفحه سرفصل ها فصل اول: کلیات و تعریف مفاهیم فصل دوم: منشا پیدایش شهرهای جدید از ابتدا تا قرون وسطا فصل سوم: شهرها از قرون وسطا تا ظهور انقلاب صنعتی فصل چهارم: روند شهرنشینی در ... ...
«یا لطیف» ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دانلود کتاب روش تحقیق کیفی، کاترین مارشال، گرچن ب، راسمن، ترجمه علی پارسائیان، سید محمد اعرابی معرفی کتاب: کتاب روش تحقیق کیفی شامل هفت فصل است که عبارتند از: کلیات؛ ... ...
خلاصه کتاب جامعه شناسی آموزش و پرورش. مهمترین قسمت کتاب خلاصه شده است که نظریه های جامعه شناسی آموزش و پروش می باشد. این کتاب در 47 صفحه خلاصه شدهاست. این کتاب منبع کنکور کارشناسی ارشد علوم اجتماعی می باشد. نوع فایل: پی دی اف. فهرست مقدمه فصل اول: كليات فصل دوم: ... ...
این کتاب در 52 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: ی دی اف ... ...
نظريه ھاي جامعه شناسي ۲رشته علوم اجتماعينام منبع و مؤلف : نظريه ھاي جامعه شناسي در دوران معاصر،جورج ريتزر ، ترجمه محسن ثلاثي 271 صفحه اسلاید پی دی اف شده فصل چھارم:انواع نظريه ھاي جامعه شناختي نو مارکسيستيفصل پنجم :نظريه کنش متقابل نمادينفصل ششم:جامعه شناسي پديده شناسي و روش ...
این کتاب در 36 صفحه خلاصه شده است. نوع فایل: پی دی اف ... ...
دانلود کتاب تغییرات اجتماعی - گی روشه تغییرات اجتماعی نویسنده : روشه - گی مترجم : وثوقی - منصور محل نشر : تهران تعداد صفحه : ۲۴۸ نوع اثر : ترجمه زبان کتاب : فارسی معرفی کتاب: مولف به بررسی و نقد نظریه های جامعه شناسان و متفکران اجتماعی در زمینه تغییرات ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا